Skip to content

In zakaj bi ga morali uporabljati že danes?

Bionic Reading je tisto, kar potrebujete. Bionic Reading je nova metoda, ki lahko z najpreprostejšo prilagoditvijo močno poveča vašo hitrost branja. Hkrati lahko pomaga tudi pri razumevanju in spominjanju zaradi delovanja naših možganov.🧠

Verjetno ste opazili, da je lažje brati naslove kot dolge odstavke. Ali morda, kako je hitreje skenirati kratke vrstice besedila v primerjavi z dolgimi. In z “dolgimi” mislimo na njihovo vizualno širino.

To je le en primer, kako lahko struktura in videz besedila vplivata na to, kako ga biomašinerija, ki ji pravimo oči in možgani, zaznava. Mnogi ljudje so opazili takšne učinke in razvili metode, kako jih izkoristiti, da “vdrejo” v naše biostroje in “overclockirajo” naše zmožnosti branja. Pokrili smo že nekaj najboljših aplikacij za hitro branje za Android , ki uporabljajo takšne metode, da vam pomagajo brati več in hitreje.

Hitro branje je skupni izraz za vse metode, ki nam lahko pomagajo do hitrejšega branja. Nekateri ljudje si nenehno prizadevajo izboljšati svojo hitrost branja, iščejo nove metode, trike in trike. Nekaj ​​jih je naravno obdarjenih s fotografskim spominom. Lahko “skenirajo” cele strani z enim pogledom in preberejo knjigo v samo nekaj minutah.

Sliši se zanimivo kajne? 🤩Kako Bionic Reading deluje in kako ga lahko uporabljate si lahko preberete na tej povezavi:

https://www.makeuseof.com/what-is-bionic-reading-why-should-you-use-it/